Med oprullede sneglevindinger får du den bedste slidstyrke og slipper for sammensvejsning af segmenter

Vindingerne fremstilles af stangstål som enten vikles op i egenudviklede specielmaskiner eller valses til spiraler. Materialet er primært flad-, firkant- og rundstål, men det er også muligt at vikle rørprofiler op. Det store udvalg af materialer gør det muligt at lave sneglevindinger med stor godstykkelse som er meget slidstærke. De er derfor også meget anvendelig til akselløse snegle.

Vindingerne kan laves med de fleste ståltyper og dimensioner som kan fås som stangstål. Hvis de rigtige fladstålsdimensioner ikke kan opstøves hos grossisten er det også muligt at få laserskåret materialet. Produktionsmetoden kræver dog at der er en hvis godstykkelse for at materialet ikke kollapser i processen.

ARNI har igennem årene skubbet grænserne for hvad der er muligt at lave som sneglevindinger fra stangstål og er en af de førende producenter på området. Det er ikke unormalt at vi har mulighed for at lave sneglevindinger af stangstål hvor der før blev brugt segmenter, med store besparelser til følge.